Cardione – preț, păreri, farmacii, prospect, forum,50% reducere

Cardione pentru a învinge rapid hipertonia și simptomele ei.

 • Cardione Normalizează tensiunea în mod natural
 • Restabilește tonusul și elasticitatea vasculară
 • Previne atacurile de cord și accidentele vascular-cerebrale
 • Este eficient la orice etapă a hipertoniei

SIMPTOMELE HIPERTONIEI AVANSATE


COMPOZIȚIA NATURALĂ A Cardione INCLUDE
COMPONENTE CU BIODISPONIBILITATE RIDICATĂ:

 • TIAMINĂ – îmbunătățește contracțiile inimii și asigură sănătatea miocardului. Previne anemia, stabilizează metabolismul grăsimilor și asigură funcționarea normală a vaselor creierului și ochilor.
 • Omega-3 – reduce riscul de apariție a aterosclerozei, bolii coronariene, atacului vascular cerebral, infarctului miocardului, trombozei. Este benefică în perioada de refacere de după atacul de cord.
 • Rădăcină de urzică – restabilește funcția rinichilor, crește cantitatea de eritrocite, reduce nivelul de zahăr în sânge. Asigură scăderea tensiunii arteriale.
 • TERMINALIA ARJUNA – tonic puternic pentru inimă, tonifiază inima și plămânii, stimulează circulația coronariană, întărește mușchiul cardiac.
 • Vitamina B6 – distruge colesterolul dăunător, aduce la normal funcția vaselor cerebrale – ale nasului, ochilor, creierului, activează metabolismul lipidic, îmbunătățește capacitatea de gândire.
 • Vitamina B12 – este benefică pentru vasele cerebrale. Reglează schimbarea fazelor de somn și veghe, îmbunătățește abilitățile cognitive, ameliorează nervozitatea și tulburările de vedere.

Bolile cardiovasculare sunt principalele cauze ale mortalității la nivel mondial. Potrivit statisticilor oficiale ale Organizației Mondiale a Sănătății, acestea reprezintă 40% din totalul deceselor globale.

Hipertensiunea arterială este o afecțiune patologică, cauza principală a 9 cazuri de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale din 10. Ucigașul tăcut, așa cum o numesc medicii, ia zeci de milioane de vieți în fiecare an.

Boris Postolache – profesor și chirurg cardiolog cu experiența de 40 de ani a povestit redacției noastre despre cauzele și caracteristicile cursului hipertensiunii arteriale, și, de asemenea, despre un medicament inovator care învinge pentru totdeauna această afecțiune.

— Boris, care sunt factorii de risc pentru dezvoltarea hipertensiunii arteriale?

— Există o serie de factori de dezvoltare a hipertensiunii arteriale, cum ar fi:

 • ereditate
 • sex – bărbații suferă de această boală mai des
 • vârstă de peste 35 de ani
 • stres
 • consum de alcool
 • ateroscleroză
 • fumat
 • alimentaţie nesănătoasă
 • hipodinamie

Dacă ați numărat mai mult de doi factori, atunci probabilitatea de a vă îmbolnăvi este deja foarte mare.

— Care este pericolul hipertensiunii arteriale?

— Hipertensiunea este periculoasă pentru complicațiile sale: boală cardiacă ischemică cu dezvoltarea infarctului miocardic, insuficiență cardiacă cronică, accident vascular cerebral, insuficiență renală.

Trebuie să înțelegeți că cu cât tensiunea arterială este mai mare, cu atât mai multă muncă trebuie să facă inima pentru a menține circulația normală a sângelui. Prin urmare, fără tratamentul adecvat, hipertensiunea duce la îngroșarea pereților vaselor de sânge, hipertrofia lor. ( Cardione)

În acest caz, inima începe să lucreze cu perturbări, pereții săi se subțiază, ceea ce duce la o încălcare a alimentării cu sânge a țesuturilor. Se dezvoltă insuficiența cardiacă, adică incapacitatea inimii de a-și face treaba în mod normal.

— Care sunt simptomele tipice ale hipertensiunii arteriale?

— Hipertensiunea nu este în zadar numită «ucigaș tăcut», pentru că de multe ori nu se lasă să știe despre ea însăși și nu se manifestă în nici un fel. Cu toate acestea, absența simptomelor nu anulează consecințele fatale ale acestei boli.

În cazul simptomelor, acestea includ:

 • dureri de cap
 • sângerări nazale
 • tulburări ale ritmului cardiac
 • deteriorarea vederii
 • tinitus

Hipertensiunea avansată provoacă confuzie, dureri toracice, tremor muscular, slăbiciune, greață, vărsături și tensiune internă.

— Cum să se trateze hipertensiunea?

— Astăzi există un număr foarte mare de medicamente antihipertensive. Din păcate, ei ameliorează temporar simptomele. Absolut majoritatea remediilor populare trebuie să fie luate pe viață . Ca și alte medicamente, ei provoacă inevitabil dependență și au multe efecte secundare.

După ce o tânără a murit în mâinile mele de la o hemoragie cerebrală, mi-am stabilit un scop – de a dezvolta un medicament care să ajute la evitarea unor astfel de cazuri. Timp de 10 ani, institutul nostru a dezvoltat un remediu care ar putea salva o persoană de la o problemă de presiune ridicată o dată pentru totdeauna.

Am reușit să dezvoltăm un astfel de medicament. Remediul a fost numit Cardione.

— Ce studii ale Cardione au fost efectuate?

— S-a făcut o evaluare a efectului terapeutic al medicamentului. 1000 de voluntari au urmat un curs complet de administrare a Cardione. Iată sunt datele pe care le-am obținut în cele din urmă:

 • 98% dintre subiecți – stabilizarea presiunii în intervalul 120/80 în primele ore după administrare
 • 97% dintre subiecți – au scăpat de toate simptomele hipertensiunii după primele două săptămâni de administrare
 • 82% dintre subiecți – au observat absența crizelor de hipertensiune după primele trei zile de administrare
 • 80% dintre subiecți – indiferent de stadiul bolii, au scăpat complet de hipertensiune după primul curs de Cardione.

— Adică, Cardione elimină complet hipertensiunea o dată pentru totdeauna?

— Da, astăzi acesta este singurul medicament care elimină complet hipertensiunea.

— Unde pot fi cumpărat acest medicament?

— Cardione este vândut în farmacii, dar nu este încă disponibil în toate rețelele farmaceutice. Prin urmare, pe baza institutului nostru a fost creat un proiect temporar, unde deocamdată Cardione este disponibil la cost de producție, fără marje de revânzători.

— Boris, vă mulțumesc pentru interviu semnificativ. Cred că ați ajutat mulți dintre cititorii noștri.

Sunt reale rezultatele oferite de acest tratament? Cine a utilizat Cardione? păreri utilizatori, forum

Comanda Cardione direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Nu vrem să negăm că ceea ce a scris producătorul este incorect. Dar încă vrem să ne convingem că este adevărat. Prin urmare, decizia noastră a fost de a face cercetări și de a evalua cât mai sistematice posibil, pentru a vedea adevărata eficacitate a produsului.

Am încercat să găsim toate informațiile posibile pe diverse site-uri și forumuri de sănătate și am luat în considerare părerile experților și comentariile utilizatorilor, și am ajuns în cele din urmă la concluzia finală, că Cardione este într-adevăr eficient, și este așa cum este descris de producător pe site-ul său oficial.

Experții recomandă să ții cont cu strictețe de instrucțiunile din prospect și de recomandările suplimentare pe care le oferă producătorul.

Momentan este imposibil să cumperi acest produs pentru slăbit din farmaciile din România și nu vei găsi produsul nici măcar în farmacii precum Tei, Sensiblu sau Catena. Medicamentul este vândut numai prin intermediul site-ului oficial al producătorului. Chiar dacă s-ar găsi în farmacii, atunci prețul său ar fi mult mai mare.

Cel mai bun preț este găsit pe site-ul producătorului, deoarece de aici poți achiziționa produsul cu o reducere de 50%, dacă vei face comanda din România. Acesta este singurul loc de unde poți cumpăra Cardione fără riscul de a cumpăra un produs contrafăcut. În plus, este incredibil de ușor să plasezi o comandă pe site-ul producătorului.

Este suficient să completezi formularul de comandă cu numele și numărul de telefon și să aștepși apelul de confirmare din partea operatorului. El îți va spune despre cele mai convenabile metode de livrare, iar plata se face ramburs la primirea produsului.