Dietonus PRIMA MARMELADĂ MASTICABILĂ

ELIMINAREA GRĂSIMII
ȘI ACCELERAREA NATURALĂ A METABOLISMULUI!
  • suprimă apetitul până la 4 ore
  • accelerează metabolismul
  • ajută la arderea grăsimilor

Dietonus OBEZITATEA UCIDE FEMEIA FRUMOASĂ DIN TINE

NIMĂNUI NU ÎI PLACE ATUNCI când este vorbit pe la spate

Hainele nu vin BINE

AI O SENZAȚIE DE VINĂ după fiecare masă

Bărbații TE EVITĂ

ÎȚI ESTE RUȘINE SĂ TE DEZBRACI în public

DE CE UNELE FEMEI SE ÎNGRAȘĂȘI ALTELE POT MÂNCA

ce vor,când vor și cât vor

FĂRĂ SĂ SE ÎNGRAȘE?

Secretul constituției lor zvelte constă în metabolismul accelerat

Metabolism (din grecescul μεταβολή – „transformare”) este acel proces de transformare a energiei din mâncare în energie pentru activitatea organismului. Accelerarea metabolismului constă în creșterea nivelului metabolismului bazic și activ. O persoană poate crește nivelul metabolismul prin exerciții fizice regulate, precum și acționând asupra procentului de nutrienți din alimente asimilați printr-un consum suplimentar de enzime conținuți de arzătorii de grăsimi într-o concentrație ridicată.

CUM SĂ ACCELEREZI METABOLISMUL ȘI SĂ SLĂBEȘTI CU DIETONUS?

FORMULA ULTRACONCENTRATĂ DIETONUS PENTRU SLĂBIT

FAZA DE DIMINEAȚĂ

+ COFEINĂ+ SYNEPHRINE+ CURCUMA+ GINSENG+ GUARANA

Efectul cafelei verzi are ca scop stimularea termogenezei, care este un proces de creștere a energiei termice, care, de asemenea, arde grăsimilePrin procesul de ardere a grăsimilor, greutatea începe să dispară, iar formarea celulitei scade.

FAZA DE ZI

+ BROMELINA, FERMENT NATURAL AL ANANASULUI+ 5-HIDROXITRIPTOFAN+ COLEUS FORSKOHLII+ L-CARNITINĂ+ PIPER

Extractul foarte concentrat de bromelină din ananas ajută la creșterea activității enzimelor în sucul gastric și acționează ca o enzimă digestivă. Crește activitatea metabolică și astfel face față procesării grăsimii mult mai rapid.

FAZA DE SEARĂ

+ FRUCTE DE GARCINIA+ DUD+ SPIRULINĂ+ VALERIANĂ+ URZICĂ

Dietonus – Locul nașterii fructului de Guarana este Brazilia. Localnicii au aflat de multă vreme despre capacitatea sa de a reduce senzația de foame. Guarana stimulează procesele metabolice și permite arderea rapidă a grăsimii precum și procesarea carbohidraților din mâncare. Are un efect instantaneu de reducere a poftei de mâncare.

TANINURI DIN GUARANA ȘI ANTIOXIDANȚI EXTRAȘI DIN FRUCTE

dietonus pret


reduc pofta de mâncare, precum și reglează nivelul de zahăr din sânge, reduc colesterolul și elimină substanțele dăunătoare din organism. Accelerează metabolismul și ajută la slăbire fără să provoace stres.

Componentele active din Dietonus stimulează mitocondriile pentru a genera energie.

Procesul de producere a energiei începe în celule, topind caloriile atunci când muncești, dormi sau chiar mănânci!

ATENȚIE! DIETONUS ESTE FOARTE PUTERNIC!

Dietonus este cel mai puternic arzător de grăsime produs vreodată. nicio formă mai mult de trei porții pe zi!

Fiecare porție conține un concentrat superputernic de componente eco. Este conceput pentru distrugerea rapidă a grăsimii corporale.

Ia cel mult 3 porții pe zi pentru arderea completă a grăsimii. Reține că Dietonus nu este un remediu blând, este un produs concentrat puternic pentru slăbit! Este un distrugător de grăsime și un creator al corpurilor frumoase.

DACĂ VISEZI SĂ SLĂBEȘTI, DAR ÎȚI LIPSEȘTE MOTIVAȚIA CONSTANT O IEI MEREU DE LA CAPĂT?

  • 89% dintre femeile slabe pot stimula dragostea și dorința soților lor. Potrivit statisticilor, femeile slabe au șanse de 10 ori mai mari să își salveze căsniciile.
  • 71% dintre femeile slabe pot obține o promovare. Potrivit statisticilor, femeile care au slăbit devin mai încrezătoare, primesc oferte de promovare și de creștere a salariului.
  • 93% dintre femei cunosc bărbatul visurilor lor în 3 luni după ce au slăbit. Potrivit statisticilor, femeile slabe au de 30 de ori mai multe șanse să se căsătorească în decurs de 6 luni de la începerea unei noi relații în comparație cu femeile mai plinuțe.