insumed pret prospect foum

Insumed – preț, păreri, prospect, farmacii, compozitie

INSUMED NORMALIZEAZĂ

NIVELUL GLICEMIEI (ZAHĂRULUI) ÎN SÂNGE


CONSULTAȚIE GRATUITĂ

PÂNĂ LA CUMPĂRARE ȘI FĂRĂ NICI UN FEL DE OBLIGAȚII

Insumed : Zilnic, fiecare specialist ajută la 20-30 de consumatori ai «Insumed» în problemele alimentației și administrării produsului. ȘI pentru a acorda timp fiecăruia, noi am mărit numărul specialiștilor certificați pentru consultația de până la cumpărare.

INSUMED : CE REZULTATE AM OBȚINUT

 • Stabilizarea nivelului de glucoză în sânge după 2 săptămâni de folosire
 • 87% de persoane au obținut rezultate vizibile după 1 lună de folosire
 • Mai mult de 90% de clienți au o prelungire stabilă a acțiunii
 • Reducerea bugetului pentru preparatele procurate până la 70%

CU INSUMED
OBȚII REZULTATELE MAI SIMPLU — ÎNCEPEȚI ASTĂZI!

Calea spre sănătate cu Insumed

Calea fără responsabilitateINSUMED : CE SIMPTOME ALE DIABETULUI EXISTĂ

 • Oboseală cronică
 • Scăderea acuității vederii
 • Schimbare inexplicabilă de greutate
 • Timp lung pentru vindecarea rănilor
 • Probleme sexuale
 • Amorțire, înțepături în picioare sau mâini
 • Senzație permanentă de uscăciune în gură
 • Dorință frecventă de a urina
 • Senzație permanentă de foame
 • Migrene și durere de cap

CAUZA – NIVELUL ÎNALT AL GLICEMIEI (ZAHĂRULUI) ÎN SÂNGE

INSUMED

NORMALIZEAZĂ NIVELUL DE ZAHĂR
 • Salvează de oboseala cronică
 • Stopează pierderea vederii
 • Normalizează greutatea
 • Restabilește schimbul țesuturilor
 • Redă atracția sexuală
 • Normalizează fluxul sanguin în membre
 • Elimină senzația de sete inexplicabilă
 • Stabilizează funcția sistemului urinar
 • Elimină senzația de foame permanentă
 • Previne durerile de cap
insumed forum

CE SE VA ÎNTÂMPLA, DACĂ VEȚI NEGLIJA DIABETUL

Nefropatia 

leziuni diabetice ale elementelor de filtrare ale rinichilor (glomerul și tubuli), și, de asemenea, a vaselor care le alimentează. Nefropatia diabetică – este una dintre cele mai dese cauze ale mortalității precoce și invalidității pacienților. Diabetul nu este singura problemă a rimichilor. Dar între cei care fac dializă și stau în lista de așteptare pentru a primi un rinichi pentru transplant, sunt cei mai mulți diabetici.

Angiopatia

Este o complicație a diabetului zaharat, care se manifestă prin lezarea tuturor vaselor din organizmul uman, sub acțiunea ”valorilor înalte ale zaharurilor” care trec prin vase, pereții arterelor, venelor și capilarele mici se distrug. În legătură cu aceasta apare hipoxia (aport insuficient de oxigen) a țesuturilor înconjurătoare și sunt afectate mai multe organe ale pacientului. Angiopatia de nivel înalt duce la apariția ulcerațiilor, necrozei țesuturilor (gangrenă) și amputarea membrelor. Dacă nu sunt respectate indicațiile medicului gangrena apare în decurs de 5 ani de la apariția angiopatiei la 90% din toți pacienții cu această patologie.

Polineuropatia

Leziune multiplă a nervilor periferici, se manifestă sub formă de paralizii parțiale, dereglări de sensibilitate și alte disfuncții, care apar preponderent la membrele inerioare ale organizmului bolnavului. La stadii mai târzii polineuroparia membrelor inferioare poate duce la atrofierea mușchilor, apariția ulcerațiilor trofice și paralizia picioarelor, iar mai apoi, și a mușchilor respiratori.

Retinopatia

Leziuni ale vaselor retinei globului ocular. O complicație grea și foarte frecventă a diabetului, care poate duce la orbire. Complicațiile de vedere pot fi observate la 85% din bolnavii de diabet. Când este diagnosticat diabet de tipul al 2-lea la persoane de vârstă medie și înaintată, în mai mult de 50% din cazuri sunt identificate leziuni ale vaselor care alimentează ochii cu sânge. Aceasta este cea mai frecventă cauză a noilor cazuri de orbire la persoanele adulte cu vârsta între 20 și 74 de ani.

Cetoacidoza

Complicație acută care apare din cauza insuficienței de insulină. Celulele nu pot utiliza glucoza ca sursă de energie, și organizmul trece la consumarea rezervelor de grăsime. La defalcarea grăsimilor sunt generate cetone. Când în sânge încep să circule prea multe cetone, atunci rinichii nu reușesc să le elimine din organizm, crește aciditatea sângelui. Persoana începe să simtă slăbiciune și poate ajunge în comă. O asemenea situație cere o intervenție medicală urgentă, deoarece deseori duce la urmări letale.

INSUMED AJUTĂ SĂ EVITAȚI URMĂRILE

Previne nefropatia— din contul restabilirii schimbului de carbohidrați din organizm, dispare necesitatea ca rinichii să ia asupra lor o sarcină suplimentară de a elimina surplusul de glucoză din organizm.

Previne angiopatia— din contul scăderii nivelului glicemiei (zahărului) în sânge permite o elasticitate mai mare a vaselor, le restabilește capacitatea naturală de tranzitare.

Previne polineuropatia— ajută la prevenirea distrugerii sistemului nervos prin inermediul scăderii acțiunii toxice a glucozei asupra tuturor organelor și țesuturilor organizmului.

Previne retinopatia— restabilește alimentarea nervului optic din contul funcționării corecte a vaselor ochiului.

Previne cetoacidoza— asigură o alimentare deplină a celulelor organizmului cu glucoză, ceea ce dă posibilitatea de a evita intoxicarea organizmului.CU CÂT MAI DEVREME VEȚI NORMALIZA NIVELUL GLICEMIEI (ZAHĂRULUI), CU ATÂT ESTE MAI MIC RISCUL APARIȚIEI URMĂRILOR PERICULOASE – ÎNCEPEȚI ACUM!

Compoziția capsulelor – prospect, ingrediente active

Spre deosebire de alte preparate și soluții medicamentoase destinate terapiei diabetului, pastilele Insumed au la bază o combinație unică, inovatoare, de ingrediente 100% naturale care îi asigură acestui tratament un efect terapeutic concentrat fără efecte secundare negative. Poți afla mai multe informații despre compoziția capsulelor și de pe site-ul oficial al producătorului.

Mai jos găsești o descriere pe scurt a principalelor ingrediente active care alcătuiesc formula terapeutică a acestui tratament:

 • extract de banaba – componentă activă care are ca rol terapeutic prevenirea descompunerii zaharurilor care intră în organism, menținând astfel nivelul zahărului din sânge în parametri optimi
 • scorțișoară – scorțișoara prezintă un conținut foarte bogat de polifenoli și flavonoide, ajută la scăderea nivelului glucozei, a colesterolului și a trigliceridelor, efect antioxidant puternic, ajută la stoparea proceselor inflamatoare cauzate de diabet

După cum spuneam și mai sus, acest tratament asigură un efect terapeutic foarte concentrat. Acest lucru este posibil datorită metodei speciale prin care sunt procesate ingredientele active ale pastilelor. Mai exact, în urma unui proces tehnologic special, se obține un nivel maxim al concentrației de susbtanțe bioactive în compoziția finală a tratamentului Insumed.

Mod de administrare – cum se iau pastilele, contraindicații

Informațiile din prospectul pastilelor Insumed sunt extrem de detaliate în ceea ce privește modul în care trebuie utilizat acest tratament. În ceea ce privește administrarea pastilelor, trebuie luată o pastilă pe zi cu o cantitate mare de apă. Capsula este indicat să o iei în timp ce servești masa.

Durata tratamentului este de 30 de zile. Este foarte important să urmezi întocmai instrucțiunile din prospectul produsului astfel încât să poți beneficia de un randament terapeutic maxim precum și de beneficii importante sănătății tale pe termen lung.

Comanda INSUMED direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Fiind un tratament pe bază de ingrediente naturale, pastilele nu prezintă contraindicații de utilizare și pentru cumpărarea lor nu este nevoie de o rețetă medicală. Spectrul de acțiune al tratamentului îl face potrivit pentru terapia atât diabetului de tip 1 cât și a diabetului de tip 2.

Cât costă capsulele în România – preț farmacii, site oficial producător

În ceea ce privește aspectul financiar, costul acestui tratament, încă ne menținem recomandarea noastră inițială și anume să comanzi pastilele direct de pe site-ul oficial al producătorului unde beneficiezi de o promoție specială disponibilă doar utilizatorilor din România. Mai exact, pe lângă garanția completă că ai comandat produsul original și nu niște pastile contrafăcute, mai beneficiezi și de 50% reducere la prețul de producător al tratamentului.

Dacă decizi însă că o variantă mai convenabilă pentru tine este să cumperi capsulele din farmacia, informațiile pe care le avem în momentul acesta nu sunt foarte încurajatoare. Mă refer aici la faptul că stocurile acestui produs în marea majoritate a farmaciilor de la noi sunt foarte mici. Cele mai bune șanse să cumperi Insumed din farmacie în România sunt farmacia Catena sau farmacia Tei. Desigur prețul nu credem că va fi la fel de avantajos precum cel de pe site-ul producătorului.

Cine a folosit pastilele Insumed, funcționează? păreri utilizatori, forum

Rapoartele testărilor clinice efectuate pe acest tratament, teste la care au participat un număr impresionant de persoane din toate categoriile de vârstă și cu diferse grade de afecțiuni, arată o îmbunătățire considerabilă a nivelului zaharurilor din sânge la 75% dintre cazuri.

Astfel, aceste rezultate obținute, împreună cu mărturiile utilizatorilor pe care le-am descoperit pe forumuri atât din România cât și din Germania, par să confirme în foarte mare măsură rezultatele promise de producătorul pastilelor Insumed, care la prima vedere nouă ni s-au părut puțin exagerate.

Comanda INSUMED direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Desigur că munca noastră de cercetare nu s-a bazat doar pe informațiile de pe site-ul producătorului ci și pe numeroasele articole publicate pe site-urile unor instituții private și de stat cu autoritate și renume în domeniul terapiei diabetului, precum și pe comentariile persoanelor care au utilizat acest tratament.

Concluzia la care am ajuns în final reflectă în totalitate realitatea în ceea ce privește rezultatele oferite de pastilele pentru diabet Insumed. Deși am descoperit și păreri negative și critici legat de acest remediu pentru glicemie ridicată, în marea majoritate a cazurilor rezultatele obținute au fost cu adevărat spectaculoase. Așadar în acest moment putem să îți recomandăm acest tratament cu toată încrederea și convingerea că te va ajuta să combați cu succes efectele negative ale diabetului asupra organismului și să ți această boală sub control.