intenskin nutras

Intenskin – preț, păreri, farmacii, prospect, forum,50% reducere

INTENSKIN: PRINCIPALUL ALIAT ÎN LUPTA CONTRA VÂRSTEI

intenskin crema
  • Înnoirea celulelor „adormite”
  • Restabilirea celulelor deteriorate
  • Regenerarea celulelor sănătoase
intenskin nutras ro

CÂȚI ANI ARE PIELEA DVS?

Se consideră că îmbătrânirea are un singur indiciu – ridurile. Dar Dvs știți că ridurile sunt doar o parte a problemei. FIECARE NOUĂ PROBLEMĂ NE ADAUGĂ ANI!

intenskin pret forum prospect

Pielea are propria vârstă. Diferită de a noastră.Deoarece pielea este foarte vulnerabilă, este supusă distrugerii de către vreme, spre deosebire de alte organe. După 35 de ani pielea înbătrâneste brusc. Din cauza gravitației, eredității, ecologiei proaste, razelor ultraviolete, radiației, stresului și alimentației incorecte. Calculați, câți ani are pierea Dvs acum. Notați punctele, cu care sunteți de acord.

MULT MAI TÂNĂRĂ, FĂRĂ DURERE ȘI RISC!

RECĂPĂTAȚI CEI MAI FRUMOSI ANI DIN VIAȚĂ ȘI TINEREȚEA

INTENSKIN – INOVAȚII ȘI REZULTAT

INTENSKIN – este o cremă inovativă, care conține ulei tămăduitor de argan și avocado, vitamine și acid hialuronic, hrănește și întinerește straturile adânci ale pielii, stimulează creșterea țesutului epitelial

Crema stimulează activ producerea de colagen și regenerarea ”matricei” intercelulare. Aceasta ajută la reducerea remarcabilă a ridurilor mimetice de pe frunte, din regiunea gurii și ochilor (riduri ”laba gâștei”).
INTENSKIN – rste un ”coctail” impresionant pentru corecția pliurilor nosolabiale și ridurilor dintre sprâncene.

Conține componente care sunt create pentru a ”mări volumul” în locul unde acționează, ceea ce unple ridurile și pliurile din interior, „împingând” pielea înapoi. Deasemenea, ajută la ”relaxarea” micro-contracțiilor musculare, pentru a împiedica increțirea pielii între sprâncene.INTENSKIN – conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, ce sut principala pricină a înbătrânirii.

Inhibă dezintegrarea colagenului , adică, luptă cu îmbătrânirea prin protejarea celulelor de distrugere. Stimulează circuitul limfei pentru eliminarea umflăturilor și micșorarea urmelor vineții de sub ochi. Consolidează structura pielii reface relieful, ovalul feței, datorită producerii naturale de golagen și elastină.


EFECTUL SENZAȚIONAL INTENSKIN.

89% AU ÎNCEPUTSĂ ARATE ACEA VÂRSTĂ, PE CARE O SIMT!

După 40 de ani regenerarea celulelor începe sa încetinească. Apar tot mai multe riduri, pielea își pierde elasticitatea, iar conturul feței devine mai puțin pronunțat. Îngrijirea revoluționară împotriva îmbătrânirii INTENSKIN a fost creat anume pentru îngrijirea pielii în ofilire.
Acțiunea triplă a INTENSKIN este confirmată de testările clinice la scară largă:

1183 de femei
Au remarcato reducere considerabilă a ridurilor și liniilor date de privirea încruntată (de 77%), la colțul ochilor (de 56%) și pe frunte (de 76%)

927 de femei
S-a umplut volumul în pliurile nosolabiale, volumul în regiunea pomeților a fost restabilit (+41%).
Ovalul feței este vizibil mai pronunțat, pielea netedă și umplută cu volum.

1321 de femei
Rezultate vizibile
Elasticiatea pielii a crescut (+65%), pielea este mai densă (+54%) și hidratată pentru 48 de ore.

UN SONDAJ LA SCARĂ LARGĂ A ARĂTAT CĂ – DE PERSOANELE ÎMBĂTRÂNITE NU SE ȚINE CONT

LOR NU LI SE ACORDĂ ATENȚIE

74% de bărbați au recunoscut sincer, că femeile cu riduri și cu semne de îmbâtrânire a feței nu pot fi atractive sexual.

AU O LIMITĂ DE CARIERĂ

67% dintre angajatori nu vor angaja și nu vor propune o avansare unei femei, ce arată mai în vârstă de 45 de ani

SOȚII LE ÎNȘEALĂ

96% dintre soți și-au părăsit soțiile pentru o amantă mai tânără și pentru că soțiile au încetat să se mai îngrijească.

Cercetările au confirmat: 87% de bărbați afirmă că vârstafemeii nu contează, e important ca femeia să arate îngrijită și atrăgătoare. Aceasta o face în ochii bărbatului atractivă sexual și îi arată că ea se respectă.

De unde cumpar Intenskin ?

Momentan este imposibil să cumperi acest produs din farmaciile din România și nu vei găsi produsul nici măcar în farmacii precum Tei, Sensiblu sau Catena. Tratamentul este vândut numai prin intermediul site-ului oficial al producătorului. Chiar dacă s-ar găsi în farmacii, atunci prețul său ar fi mult mai mare.

Cel mai bun preț este găsit pe site-ul producătorului, deoarece de aici poți achiziționa produsul cu o reducere de 50%, dacă vei face comanda din România. Acesta este singurul loc de unde poți cumpăra Ideal Slim fără riscul de a cumpăra un produs contrafăcut. În plus, este incredibil de ușor să plasezi o comandă pe site-ul producătorului.

Este suficient să completezi formularul de comandă cu numele și numărul de telefon și să aștepși apelul de confirmare din partea operatorului. El îți va spune despre cele mai convenabile metode de livrare, iar plata se face ramburs la primirea produsului.