Keto Diet pastile – preț în farmacii, păreri, prospect, forum

Keto diet este o dietă care presupune o cantitate mică de carbohidrați și cantități moderate de grăsime. Facilitează slăbitul prin transformarea grăsimii din corp în energie.

Avantajul dietei Keto este că poți continua să mănânci alimente delicioase, precum carne, pește, ouă și brânză – practic, orice conține multă grăsime. Însă va trebui să renunți complet la carbohidrați. Acest lucru are consecințe serioase, precum

  • lipsa energiei
  • așa-numitul „sevraj keto
  • funcționarea mai proastă a organelor interne

De aceea ai nevoie de Keto Diet! Nu mai trebuie să te abții de la consumul de carbohidrați și să-ți faci griji cu privire la starea ta.

Keto Diet – consumă mâncărurile tale preferate și slăbește!

Componentele active ale Keto Diet reduc oboseala, contribuie la eliminarea apatiei, previn „sevrajul keto” și compensează deficiența de substanțe benefice. Dacă iei Keto Diet, poți continua să mănânci alimente care conțin carbohidrați. Cel mai important este să o faci cu moderație. Formula activă a produsului accelerează de două-trei ori procesul de ardere a grăsimilor, fără a afecta negativ corpul.

Cum funcționează?

Atunci când corpul nu mai primește cantitățile necesare de carbohidrați, începe să piardă energie și este supus cetozei. Corpul începe să ardă în mod activ propria grăsime pentru a obține energie. Greutatea excesivă dispare doar datorită pierderii grăsimii. Mușchii rămân intacți.

Cetoza începe după două-trei săptămâni de respectare a dietei Keto. Dacă dieta este suplimentată cu Keto Diet procesul începe în doar 45-50 de minute! Cantitatea de corpi cetonici crește chiar și în prezența carbohidraților în corp, iar riscul efectelor secundare scade semnificativ.

DIETA KETO

Durata slăbitului: de la 3 la 6 luni
Restricții: fără carbohidrați, consum moderat de proteine
Efecte secundare: Acidoză (dureri de cap, somnolență și oboseală); nefrolitiază (pietre la rinichi), demineralizarea oaselor, probleme gastrointestinale, hipoglicemie temporară și deshidratare
Rezultat: minus 5-7 kg într-o lună

keto diet pastile de slabit

DIETA KETO + KETO DIET

Durata slăbitului: între două săptămâni și o lună
Restricții: consum moderat de carbohidrați
Efecte secundare: nu există
Rezultat: minus 15-20 kg într-o lună

Keto Diet va schimba modul în care înțelegi slăbitul

  • Un rezultat fără efort Componentele active funcționează toată ziua, în timp ce lucrezi, te odihnești, chiar și în timp ce dormi. Acestea îți accelerează metabolismul și declanșează procesul de ardere a grăsimilor, fără să fie necesar să faci exerciții. Rezultatul obținut este de lungă durată.

Fără efecte secundare Datorită componentelor naturale și complexului bine echilibrat de vitamine Keto Diet nu îți afectează inima, vasele de sânge și ficatul. Riscul de reacții alergice este scăzut.

Nu reduce mușchii Componentele conținute de Keto Diet descompun grăsimea subcutanată, fără a-ți reduce mușchii. Dimpotrivă, ajută la dezvoltarea lor. Aceste componente previn reducerea cantității de electroliți din fluxul sanguin în timpul respectării dietei Keto, facilitând slăbitul sănătos.

Slăbitul cu Keto Diet = întregul tău corp devine mai sănătos

În timpul slăbitului activ, Keto Diet oferă toate substanțele esențiale și microelementele necesare corpului tău. Acest lucru ajută la evitarea deficienței de vitamine, dar și a deshidratării, care nu este rară atunci când o persoană urmează strict dieta Keto.

Componente active într-o singură tabletă

CETONE DIN ZMEURA50 mg Acțiunile sunt similare cu cele ale cetonelor produse de către organismul uman. Au o activitate extrem de ridicată. Transformă grăsimele în energie. Accelerează metabolismul. Suprimă senzaţia de foame.

SINEFRINĂ ORGANICĂ50 mg Arzător de grăsime puternic. Blochează activitatea alfa-receptorilor de celule de grăsime Se luptă cu grăsimea greu accesibilă, inclusiv cu cea viscerală. Îmbunătățește consumul caloric de către organism. Crește eficiența și rezistența.

L-CARNITINĂ100 mg O substanță similară cu vitamine din grupa B, este sintetizată în organismul uman Transformă grăsimile în energie. Ameliorează iritabilitate, îmbunătățește dispoziția. Elimină depresia.

BROMELAINĂ20 mg Enzimă de digerare a proteinelor și a grăsimilor, care este secretată de la pulpă și tulpina de ananas Dizolvă activ grăsimea viscerală. Elimină umflătura. Previne obezitatea organelor interne.

UTILIZARE: puneți o tabletă într-un pahar, turnați apă la temperatura camerei și consumați o dată pe zi în timpul micului dejun, timp de 30 de zile.

Putem spune că efectul este vizibil imediat. După prima capsulă începe procesul de ardere a grăsimilor. Ingredientele active acoperă toate părțile corpului, iar intestinul începe să accelereze procesele metabolice blocate. Apetitul scade, în același timp, suprimă poftele pentru dulciuri. Formula unică funcționează zi și noapte. Nu contează ce stil de viață duci și nu trebuie să faci exerciții fizice sau să ții o dietă strictă, deoarece produsul asigură pierderea în greutate rapid și sigur prin începerea procesului de cetoză cu ajutorul ingredientelor din compoziția sa. În 2-6 săptămâni, îți va permite să îți corectezi greutatea corporală și forma corpului.

Cauti Keto Diet?

Luând în considerare rapoartele obținute în urma testelor clinice la care au participat persoane supraponderale din toate categoriile de vârstă, capsulele Keto Diet încep să funcționeze încă din prima zi de terapie, pregătind organismul pentru pierderea în greutate activă. Medicamentul crește apărarea organismului, iar pierderea în greutate activă are loc fără diete și alte activități suplimentare. Capsulele nu numai că descompun grăsimile, ci și transformă țesutul adipos acumulat în energie. În a zecea zi de utilizare a capsulelor, subiecții și-au îmbunătățit starea pielii, a părului și a unghiilor. Pe fondul terapiei cu aceste capsule inovatoare, digestia subiecților s-a normalizat și apetitul lor s-a stabilizat.

Când corpul tău încetează să mai primească cantitățile necesare de carbohidrați, începe să piardă energie și intră în cetoză. Atunci corpul tău începe să-și ardă activ propria grăsime, pentru a obține energia de care are nevoie. Deci, excesul de greutate este topit în totalitate, din cauza pierderii de grăsime, iar mușchii tăi rămân neschimbați.

Cetoza începe la aproximativ 2 sau 3 săptămâni după ce începi să urmezi o dietă keto obișnuită. Însă, dacă o susții cu capsulele Keto Diet, procesul de ketoză începe imediat după 45-50 de minute. Cantitatea de corpuri cetonice crește, chiar și în prezența carbohidraților în organism, și pur și simplu nu există riscuri secundare. O singură capsulă va începe procesul de transformare a grăsimilor în energie și reducerea grăsimilor corporale mult mai rapid și imperceptibil, și într-o lună, vei scăpa de 10-15 kg de greutate în exces, fără să simți durere sau foame.