matcha slim nutras

Matcha Slim – pareri, pret, ingrediente, prospect, forum, farmacie

Matcha Slim este cercetarea de laborator cu durata de doi ani de către oamenii de știință de la Institutul de Tehnologie Alimentară din Melbourne.

Secretul armoniei și longevității

Călugării budiști s-au remarcat întotdeauna având o siluetă subțire, o sănătate de fier și o longevitate remarcabilă. Secretul lor este o băutură din ceaiul matcha pe care l-au folosit în mod regulat. Mai târziu, oamenii de știință au stabilit: tonifierea organismului și arderea grăsimilor sunt principalele proprietăți ale acestui produs unic.

Matcha este o sursă de teofilină, riboflavină, retinol, clorofilă, L-teanină, catehine. Aceste substanțe stimulează receptorii beta și accelerează procesul de lipoliză – descompunerea grăsimii subcutanate. De asemenea, matcha este un absorbant puternic, care curăță corpul de toxine , îl însănătoșește și îmbunătățește activitatea organelor tractului gastrointestinal.Cum acționează Matcha Slim ?

1 săptămână – Adaptare

Calmează sistemul nervos central. Îmbunătățește somnul. Suprimă apetitul necontrolat.

Scădere în greutate – 2-4 kg

2 săptămână – Dezintoxicare

Elimină fenomenele de stază: apa și rezidurile alimentare și îmbunătățește digestia.

Scădere în greutate – 5-7 kg

Săptămâna 3 – Lupta împotriva grăsimii

Accelerează procesul natural de oxidare a grăsimii corporale și descompunerea acesteia. Acest lucru ajută la reducerea grăsimii corporale, respectiv a volumului corpului și a greutății corporale.

Scădere în greutate – 8-12 kg

Săptămâna 4 – Fixarea rezultatelor

Accelerează metabolismul carbohidraților, transformând caloriile în energie și nu în grăsimi. Acest lucru împiedică creșterea în greutate chiar și în caz de creștere a conținutului caloric al alimentelor.

Scădere în greutate – 13-15 kgNu ai slăbit niciodată așa ,caloriile nu trebuie numărate!

Matcha Slim este îmbogățit cu taurină și extract de lămâie, ce distinge produsul de ceaiul obișnuit din comerț.
Impactul complex al acestor substanțe naturale stimulează arderea naturală a grăsimilor de 6 ori mai rapid decât de obicei. Potrivit oamenilor de știință, în timpul studiilor, un efect similar cu ajutorul efortului fizic suprasolicitant nu a fost atins.
nutras dinamica matcha slim pulbere

Matcha Slim – nimic complicat.

Pentru a prepara o băutură pentru pierderea în greutate, dizolvați o linguriță de pulbere în 150 ml de apă clocotită. Beți înainte de mese, lăsând băutura să se infuzeze timp de 5-7 minute.

Acordați-vă timp drăguței de sine. Bucurați-vă de gustul și aroma Matcha Slim


Sunt reale rezultatele oferite de acest tratament? Cine a utilizat Matcha Slim? păreri utilizatori, forum

Comanda Matcha Slim direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Nu vrem să negăm că ceea ce a scris producătorul este incorect. Dar încă vrem să ne convingem că este adevărat. Prin urmare, decizia noastră a fost de a face cercetări și de a evalua cât mai sistematice posibil, pentru a vedea adevărata eficacitate a produsului.

Am încercat să găsim toate informațiile posibile pe diverse site-uri și forumuri de sănătate și am luat în considerare părerile experților și comentariile utilizatorilor, și am ajuns în cele din urmă la concluzia finală, că Matcha Slim este într-adevăr eficient, și este așa cum este descris de producător pe site-ul său oficial.

Experții recomandă să ții cont cu strictețe de instrucțiunile din prospect și de recomandările suplimentare pe care le oferă producătorul.